Hei valokuvaaja!
Tarjoan sinulle mentorointipaketteja ja workshopeja. Mikäli toiveissasi on sinulle tai yrityksellesi räätälöity mentorointi tai upea idea workshopia varten, ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää.

Henkilökohtainen mentorointi:

Shaping With Light mentorointipaketti

Rakastan luonnonvaloa ja siihen liittyviä haasteita ja mahdollisuuksia valokuvauksessa, olipa kyseessä sitten keskipäivän kova auringonvalo, liian pimeä sisätila tai kultaisen tunnin pehmeä ja lämmin iltavalo. Shapin With Light -mentorointi on täydellinen tilaisuus sinulle päästä harjoittelemaan ja syventämään valokuvaustaitojasi etenkin luovassa ja rohkeassa valon käytössä. Tämä mentorointi pidetään Helsingissä.

Shaping With Light -MENTOROINNIN SISÄLTÖ:
-1-2 t tapaaminen kahvikupillisen äärellä. Tapaamisessa keskustelemme vahvuuksistasi ja heikkouksistasi valokuvaajana sekä tavoitteistasi ja toiveistasi mentoroinnille.
-1 t kuvaus mallin/mallien kanssa haastavassa valo-olosuhteessa.
-1 t palautetapaaminen. Tässä tapaamisessa käymme yhdessä läpi kuviasi, annan sinulle konkreettista palautetta sekä katsomme kuviesi editointiin liittyviä pulmakohtia.

YHTEISTEN TAPAAMISTEMME AIKANA:
-Tutustumme toisiimme. Mentorointi on aina vastavuoroista. En ainoastaan halua auttaa sinua urallasi eteenpäin, vaan myös oppia sinulta.
-Keskitymme epävarmuuksiisi ja haasteisiisi kameran käyttössä (etenkin haastavissa valo-olosuhteissa).
-Saat konkreettisia vinkkejä, kuinka hyödyntää vallitsevia valo-olosuhteita valokuvauksessa.
-Annan sinulle ideoita, kuinka luoda tummia ja tunteellisia kuvia luonnonvaloa hyödyntämällä.

Hinta: 550€ (sis. ALV 24 %)

Cuteness Overload mentorointipaketti

Jännittääkö parien kuvaaminen?
Haluatko oppia rentouttamaan asiakkaasi kuvaustilanteessa?
Haluatko tehdä kuvaustilanteesta asiakkaallesi mahdollisimman luonnollisen ja mukavan kokemuksen?
Cuteness Overload -mentorointi on sinulle, joka koet tarvitsevasi ohjausta etenkin parien kuvaamisessa. Tämä mentorointi pidetään Helsingissä.

Cuteness Overload -MENTOROINTIPAKETIN SISÄLTÖ:
-1-2 t tapaaminen kahvikupillisen äärellä. Tapaamisessa keskustelemme vahvuuksistasi ja heikkouksistasi valokuvaajana sekä tavoitteistasi ja toiveistasi mentoroinnille.
-1 t kuvaus oikean parin kanssa ulkona tai sisätiloissa. Ohjaan sinua kuvauksen aikana, annan hyödyllisiä vinkkejä sekä haastan omaa ajatteluasi.
-Saat myös itsellesi tekemäni Kuinka pukeutua parikuvaukseen -asuoppaan. Tämä antaa sinulle hyviä ideoita, kuinka ohjata asiakkaitasi kuvaan pukeutumisessa.

YHTEISTEN TAPAAMISTEMME AIKANA:
-Tutustumme toisiimme. Mentorointi on aina vastavuoroista. En ainoastaan halua auttaa sinua urallasi eteenpäin, vaan myös oppia sinulta.
-Keskitymme epävarmuuksiisi ja haasteisiisi parien kuvaamisessa.
-Saat vinkkejä ja ideoita asentojen ohjaamiseen, tarinan luomiseen ja siihen, kuinka saat asiakkaasi rentoutumaan.
-Saat uusia näkökulmia ajattomien ja luonnollisten kuvien tekemiseen.

Hinta: 390 € (sis. ALV 24 %)
(Huom. Cuteness Overload -mentorointipaketti ei sisällä kuvauksen jälkeistä palautetapaamista. Voit lisätä sen tähän pakettiin lisähintaan 160 €, sis. ALV 24 %)

1

"Henna oli ihan huippu mentori! Tapaamisemme oli suunniteltu juuri tarpeisiini sopivaksi ja Henna paitsi jakoi vinkkejä ja tietämystään, herätti mut pohtimaan itse sitä, mikä toimii ja mikä ei. Uskon asiakashallinnan vinkeistä olevan paljon hyötyä ja koen tiedostavani paremmin brändini sekä tekeväni tietoisempia valintoja niin kuvatessa kuin editoidessakin."
Suvi

2

"Kiitokset Henna mentoroinnista. Oli mahtavaa saada ohjausta ja tukea niihin asioihin, joissa koin heikkoutta. Minua ei enää jännitä läheskään niin paljon parikuvaukset, kun minulla on selkeät vinkit, miten rentoutan parin. Oli ihanaa huomata, miten otit ongelmakohdat käsittelyyn ja löysit ratkaisuja niihin. Rohkaistuin valtavasti luonnonvalolla kuvaamisessa ja tein mentoroinnin aikana jo sellaisia kuvauksia, mitä en olisi uskonut ihan heti kuvaavani. (Luonnonvalolla kuvaus sisätiloissa marraskuussa). Kuvaussessiossa oli hyvä flow ja annoit ohjeet selkeästi ja rauhallisesti. Tämä oli antoisaa ja lähtisin tähän uudestaan ihan milloin tahansa. Siis kiitos! "
Heidi

Cuteness Overload mentorointi valokuvaajille

Intiimi parikuvaus kotona

Kyllä, haluan investoida itseeni ja varata mentoroinnin kanssasi!

Ota yhteyttä.
CLOSE MENU