Boudoir kuvaus

Boudoir kuvaus. Lahja puolisolle, lahja Sinulle.

MIKSI BOUDOIR?

Voimaannuttava, ihana, rauhallinen, itsevarma, pelottava, seksikäs, sensuelli, romanttinen, herkkä, tunteellinen, hienostunut, taiteellinen, elegantti, tyylikäs. Arvokas.

Tässä vain muutamia adjektiiveja mitä asiakkaani ovat käyttäneet boudoir kuvauksen jälkeen.
Monet haluavat boudoir kuvat otettavan puolisoa varten, mutta ne ovat ennenkaikkea lahja Sinulle. Sinä olet upea, seksikäs, luomoava ja näyttävä. Aito.

Boudoir valokuvaus helsinki

BOUDOIR KUVAUSPAKETIN SISÄLTÖ:

- Kuvauksen yhteinen suunnittelu sähköpostitse tai puhelimitse
- 60 min kuvaus miljöössä tai kotona
- Salasanasuojatun koevedosgallerian katseluoikeudet
- 5 kpl sinun valitsemiasi editoituja kuvia
- Värillinen ja mustavalkoversio valitsemistasi kuvista
- Kuvien toimitus digitaalisesti high resolution muodossa
- Lisäkuvat 25€/kuva

290 € (sis. ALV. 24 %)

Boudoir valokuvaus helsinki

MISSÄ JA MITEN?

Rakastan luonnonvaloa. Siispä usein boudoir kuvaus toteutetaan vallitsevaa valoa hyödyntäen asiakkaan kotona. Aloitamme kuvauksen tutustumalla toisiimme vaikkapa kahvikupillisen äärellä. Tärkeintä on, että luotat minuun, ja minä opin tuntemaan Sinut. Tämän jälkeen aloitamme kuvaukseen valmistautumisen. Voimme yhdessä katsoa etukäteen valitsemiasi asuvaihtoehtoja ja jutella juuri sinulle ja kuvauksen tyyliin sopivat asukokonaisuudet. Ennen kun aloitamme kuvauksen katson kodistasi sopivimmat kohdat kuvaukseen sekä konseptoin ja ideoin kuvaussuunnitelman. Sitten aloitamme. Etenemme rauhassa ja kiireettömästi. Autan ja ohjeistan sinua asentojen ja ilmeiden kanssa. Kommunikoin kanssasi koko kuvauksen ajan, enkä jätä sinua "yksin" kameran eteen. Kun kuvaus on valmis tunnet olosi vielä upeammaksi, itsevarmemmaksi ja seksikkäämmäksi. Paras tunne tulee kuitenkin myöhemmin, kun pääset näkemään lopulliset kuvat!

CLOSE MENU
Basket
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0