BOUDOIRKUVAUS

Boudoir valokuvaus helsinki

Boudoir kuvaus. Lahja puolisolle, lahja SINULLE.

Boudoir kuvaus Helsinki

MIKSI BOUDOIR?

Voimaannuttava, ihana, rauhallinen, itsevarma, pelottava, seksikäs, sensuelli, romanttinen, herkkä, tunteellinen, hienostunut, taiteellinen, elegantti, tyylikäs. Arvokas.

Tässä vain muutamia adjektiiveja mitä asiakkaani ovat käyttäneet boudoir kuvauksen jälkeen.
Monet haluavat boudoir kuvat otettavan puolisoa varten, mutta ne ovat ennenkaikkea lahja Sinulle. Sinä olet upea, seksikäs, luomoava ja näyttävä. Aito.

Boudoirkuvaus Helsinki.

BOUDOIR KUVAUSPAKETIN SISÄLTÖ:

- Kuvauksen yhteinen suunnittelu sähköpostitse tai puhelimitse
- 60 min kuvaus kotonasi, miljöössä tai minun Loft-asunnossani
- Salasanasuojatun koevedosgallerian katseluoikeudet
- 10 kpl sinun valitsemiasi editoituja kuvia
- Värillinen ja mustavalkoversio valitsemistasi kuvista
- Kuvien toimitus digitaalisesti high resolution muodossa
- Matkakulut pääkaupunkiseudun alueella
- Lisäkuvat 25€/kuva

390 € (sis. ALV. 24 %)

Boudoir valokuvaus helsinki

MISSÄ JA MITEN?

Rakastan luonnonvaloa. Siispä usein boudoir kuvaus toteutetaan vallitsevaa valoa hyödyntäen joko asiakkaan kotona tai minun Loft-asunnossani. Aloitamme kuvauksen tutustumalla toisiimme vaikkapa kahvikupillisen äärellä. Tärkeintä on, että luotat minuun, ja minä opin tuntemaan Sinut. Tämän jälkeen aloitamme kuvaukseen valmistautumisen. Voimme yhdessä katsoa etukäteen valitsemiasi asuvaihtoehtoja ja jutella juuri sinulle ja kuvauksen tyyliin sopivat asukokonaisuudet. Ennen kun aloitamme kuvauksen katson asunnosta sopivimmat kohdat kuvaukseen sekä konseptoin ja ideoin kuvaussuunnitelman. Sitten aloitamme. Etenemme rauhassa ja kiireettömästi. Autan ja ohjeistan sinua asentojen ja ilmeiden kanssa. Kommunikoin kanssasi koko kuvauksen ajan, enkä jätä sinua "yksin" kameran eteen. Kun kuvaus on valmis tunnet olosi vielä upeammaksi, itsevarmemmaksi ja seksikkäämmäksi. Paras tunne tulee kuitenkin myöhemmin, kun pääset näkemään lopulliset kuvat!

Boudoir valokuvaus helsinki

LOKAATIOVAIHTOEHDOT:

Vaihtoehto 1: Kuvaus Loftilla
Monet asiakkaistani eivät halua boudoirkuvausta toteutettavan omassa kodissaan, vaan kaipaavat täysin uuden lokaation kuvaukselle. Yksi omista suosikeistani on meidän oma loft-kotimme Laajasalossa, Helsingissä. Rouheat betoniseinät ja upea sisään tulviva luonnonvalo mahdollistavat kuvauksen myös pimeinä talvikuukausina. Kesällä asuntomme suorastaan tulvii valoa ja ilta-aurinko heijastaa maagiset graafiset varjot yhdelle seinälle. Näitä tietenkin hyödynnämme tarvittaessa!

Vaihtoehto 2: Kuvaus kotonasi
Kuvaan usein myös asiakkaan kotona ja tämä on hyvä vaihtoehto mikäli asuntosi on tarpeeksi valoisa. Asiakkaan kotona kuvatessa pyydän aina etukäteen muutaman kuvan asunnon ikkunoista ja huoneista, jotta pystyn hahmottamaan kunnolla asunnossa vallitsevan valon ja luomaan kuvaussuunnitelman.

Vaihtoehto 3: Kuvaus miljöössä
Etenkin kesäkuukausina monet asiakkaistani haluavat boudoirkuvaukset toteutettavan miljöössä. Tähän sopii upeasti rauhalliset ja suojaisat paikat missä vältymme turhilta katseilta. Ulkona kuvatessa on tärkeää valita kuvausajankohta valon mukaan. Siispä useimmiten miljöökuvaukset toteutetaan joko aikaisin aamulla tai myöhään illalla, valon ollessa pehmeimmillään.

Boudoirkuvaus Helsinki.

KUINKA VALMISTAUDUN?

Tärkeintä boudoirkuvauksissa on positiivinen ja avoin mieli. Kuvaus saa toki jännittää, mutta rento ja rauhallinen asenne auttaa alkujännityksessä. Useimmat asiakkaistani ovat hermostuneita alussa, mutta jo muutaman minuutin kuvaamisen jälkeen tämä häviää.

Suosittelen tulemaan kuvaukseen löysillä ja rennoilla vaatteilla. Näin vältämme ihon painaumilta. Ehdimme kuvauksen aikana käyttämään noin 3-4 erilaista asukokonaisuutta. Voit pakata mukaan alusvaatteita, bodeja, yöpaitoja, korsetteja, villapaitoja ja vaikka mitä! Voimme myös yhdessä ideoida parhaat asukokonaisuudet sinulle.

Mikäli sinulla on erikoistoiveita kuvauksen suhteen kuulisin niistä mielelläni. Kerro siis villeimmät ehdotuksesi tai ajatuksesi minulle niin luodaan yhdessä juuri sinun näköisesi kuvauskokemus!

Muista, että sinä olet kaunis ja upea juuri tuollaisena kuin olet! Alleviivaan kehopositiivisuutta ja oman kehon hyväksymistä. Tavoitteenani on luoda kuvistasi taiteellisia teoksia missä naiseus ja rohkeus ovat pääroolissa!

CLOSE MENU
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0