Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus
Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus
parikuvaus yksiössä Helsingissä aamupalan ja kitaran kanssa.
Hääkuvaaja Helsinki Hääkuvaus
Hääkuvaaja Helsinki, Clarin hotellissa.
Hääkuvaaja Helsingissä.
Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

"OH MY GOSH!
Henna olet NIIN TAITAVA & rakastamme tapaasi vangita meidän kahden välinen yhteys! Kiitos, kiitos, kiitos! Nämä kuvat ovat meille todella arvokkaita ja säilytämme näitä muistoja ikuisesti."

Mycah & Bobby, USA

Häävalokuvaaja Helsingissä.

MOIKKA!

Olen Henna Koponen, valokuvaaja, urheilija, valmentaja ja mentori. Asun ja työskentelen Helsingissä. Valokuvaustyyliäni luonnehtisin tunteelliseksi, intiimiksi ja taiteelliseksi. Kuvaan häitä ja pareja ympäri Suomea, mutta työskentelen mielelläni myös ulkomailla.
Ota yhteyttä sähköpostilla, huikkaa kadulla tai lähetä vaikkapa WhatsApp-viesti, niin jutellaan lisää!

OTA YHTEYTTÄ!
1

"Vielä kerran kiitos Henna meidän päivämme ikuistamisesta. Olet taitava kuvaaja ja mahtava tyyppi! Lisäksi teit meidän olomme niin mukavaksi ja helpoksi kuvaustilanteissa.
Ja mitä kuvia!! Ihana palata hääpäivän fiiliksiin! KIITOS!"

Rekina & Jarno

Talvihäät Helsingissä tammikuussa.
2

"Ihan mielettömiä kuvia Henna! En jotenkin osaa edes pukea sanoiksi, miten tyytyväisiä ollaan. Yritettiin eilen valikoida kuvista lempparia kiitoskortiksi, mutta se on ihan mahdotonta, kun kaikki ovat niin kauniita! Lisäksi hämmästeltiin, miten olitkin saanut taltioitua niin paljon hääjuhlista, myös tilanteita, joissa ei yhtään huomattu että olit läsnä. Saatiin myös häiden jälkeen palautetta vierailta, että sun toiminnasta oli oikein paistanut ammattimaisuus.
Kiitos vielä niin paljon, kun olit osa meidän päivää!"

Jonna & Juuso

3

"Siis voi vitsit, WAU! Ihan tippa linssissä selattiin illalla kuvat läpi. Täydellinen tunnelma ja ihana nähdä fiiliksiä häistä. Tuntuu, että se päivä menee niin nopeasti ohi kun tapahtuu paljon. Ollaan niin super onnekkaita, kun ikuistit meidän päivän ja sait meistä parhaat puolet esiin! Meillä oli ihanan rauhallinen olo koko päivän, koska olit meidän mukana - joten ISO kiitos siitä!
Nää kuvat on jotain niin hienoa, että ei osaa edes käsittää. Ihanaa syksyä super mimmi ja kiitos vielä!"

Ida & Jussi

Kihlajaiskuvaaja Helsingissä kotona.
4

"Ihan ensimmäisenä vielä kiitos! Ei oikein edes tiedä mitä kaikkea sanoa kun haluaisi sanoa niin paljon, mutta olo on samalla niin sanaton.
Aivan upeita kuvia, aivan todella ihania! Olet kyllä niin taitava! Jotain haluamme näistä seinälle, liian vaikeaa päättää että mitä..
Niinkuin jo aiemmin totesin niin mahtavien kuvien lisäksi saimme tästä kokemuksesta paljon muutakin. Ja ihana kuulla että sinäkin olet tyytyväinen!
Kiitos, kiitos, kiitos!"

Johanna & Oona

Talvihäät sateessa Espoossa.
5

"Moikka Henna, heti oli pakko katsoa kuvat ja ne ovat UPEITA! Kuvia katsoessa välillä nousi kyyneleet silmiin ja välillä nauratti, ihanasti olet onnistunut kaikki tunteenkirjot ikuistamaan.
Tuossa häämatkalla juteltiin, että oikeastaan hyvä ettei sitä lunta ollut. Nyt koko hommasta jäi todella hauska ja ainutlaatuinen muisto joka tuskin koskaan unohtuu! Tämä fiilis vain vahvistui kuvia katsoessa, sillä ne ovat todella upeita eivätkä lunta kaipaa!

Ollaan kyllä todella tyytyväisiä, että lopulta päädyimme pyytämään sinut ikuistamaan meidän tärkeä päivämme. Kuvat ovat upeita ja sait meidät tuntemaan olomme kotoisaksi kameran edessä. Iso kiitos Henna!"

Tatja & Joonas

6

"Suuri kiitos! Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme fiilistelleet kuvia jo moneen otteeseen. :) Nyt täytyy vaan yrittää päättää, mikä kuva laitetaan kiitoskorttiin.
Saimme monelta ihmiseltä palautetta, että olipa valokuvaaja mukava ja hienotunteinen. Miljoona kiitos vielä kerran, olet todella lahjakas ja tulemme suosittelemaan sinua kaikille, jotka etsii valokuvaajaa."

Stephanie & Hannes

7

"KIITOS sulle Henna ihan mielettömästä panoksestasi.
Kun viime kesänä olin ystävämme häissä vieraana, jossa olit kuvaajana, niin mietin että jos joskus menisin naimisiin niin haluan sinut kuvaamaan häitäni. Kun marraskuun lopulla menimme kihloihin, niin haave sinun saamisesta häihimme oli ainoa asia mistä olin täysin varma! Onneksi aikataulumme vielä osuivat kohdilleen, jotta tästä haavesta tuli totta.
Tämä yhteistyö on todellakin ollut enemmän kuin mahtavaa kanssasi ja kuten olen todennut, sun asiakastyötä on todella ilo seurata.
Olet ylittänyt vielä kaiken lisäksi mun ja puolisoni odotukset (jotka olivat jo viime kesän kuvista korkeana) . Emme ole kumpikaan olleet kameran edessä käytännössä koskaan. Meitä jännitti että miten meistä saa mitään mitään kuvia, mutta käsittämätöntä kyllä olet saanut sen aikaan!

PS. Kaikki kuvat tosiaan olivat enemmän kuin mielettömiä ja kiitos TODELLA nopeasta aikataulustasi."

Johanna & Tomi

8

"Haluamme vielä kerran kiittää sinua upeasta työstä! Näitä kuvia olemme nyt viikonlopun selailleet uudestaan ja uudestaan. Olet ihanasti saanut ikuistettua koko päivän tunnelmia ja kauniita hetkiä. Ja loit myös kuvaushetkistä todella mukavia, luonnollisia ja ikimuistoisia meille. Ollaan tosi onnellisia, että pääsit mukaan meidän päivään ja saimme näin upeat otokset muistoksi! Nyt on vaan vaikeus valita, mikä olisi paras otos kiitoskortteihin, kun meillä on kymmeniä suosikkeja!

Kiitos tuhannesti ja toivottavasti tavataan uudestaan!"

Pauliina & Lauri

Column Block Decorative Icon

TAITEELLINEN

Olen ennen kaikkea kuvantekijä, sillä valokuvaajana en ota kuvia, vaan teen niitä. Olen opiskellut ja tutkinut vuosia taiteen tekemistä: syvyyttä, sommittelua, valoa, varjoa, rytmiä, sisältöä, tunnetta. Nämä ja lukemattomat muut kuvantekemisen osa-alueet tukevat vahvaa ja onnistunutta lopputulosta. Kuvani ovat tarkkaan suunniteltuja ja tehtyjä – juuri Sinulle kuratoituja.

Column Block Decorative Icon

INTIIMI

Valokuvani ovat minulle ja asiakkailleni hyvin henkilökohtaisia. Teen intiimejä, rauhallisia ja yksilöllisiä valokuvia, joissa korostuvat tilanteen ainutlaatuisuus, rakkaus ja läheisyys.

Column Block Decorative Icon

TUNTEELLINEN

Kuvantekijänä tärkein tavoitteeni on herättää ja välittää tunteita. En mielelläni ota “perinteisiä hääkuvia”. Sen sijaan teen valokuvia, jotka saavat sinut ajattelemaan ja pysähtymään. Valokuvani välittävät ihmisten välisen yhteyden, tarinan, syvyyden ja symboliikan.

Klikkaa tästä nähdäksesi lisää töitäni.

Portfolio

KUVAUSFILOSOFIANI:

Minulle on tärkeää luoda tunnelmallisia ja uniikkeja valokuvia juuri Sinulle. Kuvien tekemisessä rakastan leikitellä kuvaamisen eri osa-alueilla. Kuvissani näkyvät minulle tärkeät elementit: tunteet, valo, varjo, syvyys, tekstuuri, liike, sommittelu ja rytmi.

Henna Koponen Photography

Video by SkyProduction

Kuviani on julkaistu:

CLOSE MENU
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0