Kahviaddikti, urheilija, viherkasvikuiskaaja... kuka minä olen?

KUINKA RAKASTUIN VALOKUVAUKSEEN?

20-vuotiaana muutin Etelä-Carolinaan Yhdysvaltoihin opiskelemaan urheilustipendillä collegessa ja pelaamaan koripalloa. Ensimmäisenä opiskeluvuotenani, outojen sattumien kautta, löysin itseni valokuvauksen alkeiskurssilta. Ympärilläni istui kymmenittäin valokuvausopiskelijoita. Tunsin heidän katsovan minua oudosti ja ajattelevan, mitä tuo urheilija täällä valokuvauskurssilla tekee. Kurssi alkoi tutulla esittelykierroksella. Kerrottuani nimeni ja urheilutaustani opettaja loi minuun lempeästi hymyilevän katseen ja sanoi: “Parhaimmat opiskelijani ovat aina olleet joko urheilijoita tai ulkomaalaisia, tervetuloa joukkoon!” Tämä opettaja, Jim, tutustutti minut valokuvauksen maailmaan, valoi minuun uskoa hetkillä, jolloin sitä tarvitsin, kannusti ja ymmärsi. Hänestä tuli paljon enemmän kuin opettajani; hänestä tuli mentorini ja elinikäinen ystäväni.

TOIVOTON ROMANTIKKO.

Olen valokuvannut häitä ja pareja jo yli 10 vuotta. Työskentelen ja asun Helsingissä, mutta matkustan mielelläni muualle Suomeen sekä ulkomaille. Salaiset paheeni ovat ällöromanttiset komediat ja amerikkalaiset tosi-tv-ohjelmat. Nukumme poikaystäväni kanssa yhden ison jättipeiton alla ja katsomme Youtube-videoita sängyssä. Omistan yli 15 huonekasvia ja kutsun itseäni avoimesti kasvikuiskaajaksi. Suljettujen ovien takana olen myös fanaattinen crossfittaaja ja rakastan treenata kovaa (tätä lähimmät ystäväni inhoavat).

Valokuvaustyyliini kuuluu raakojen ja aitojen tunteiden sekä tilanteiden dokumentoiminen, oli kyseessä sitten kiusallinen vaivaantuminen tai hysteerinen naurukohtaus. Haluan nähdä teidän halivan, kikattavan, laulavan, juoksevan, hulluttelevan, käpertyvän saman peiton alle tai vaikka nakuhyppäävän avantoon. Te kaksi, teidän omat juttunne, teidän kemianne – sen haluan vangita kameralla.

Mutta se riittää minusta! Kerro Sinusta ja Teistä!

VAlokuvaaja Helsingissä henna Koponen

Lähestymistapani valokuvaukseen:

Teen huolellisesti suunniteltuja ja kuratoituja valokuvia häistänne. Valokuvissani on nähtävissä rakkauteni valoon, varjoon, sommitteluun, intiimiyteen, tilaan ja tunteisiin. Valokuvaajananne lupaan tehdä taidetta teistä kahdesta. Uskon vahvasti valokuvien välittämään tarinaan. Valokuvillani kerron tarinanne, jossa keskityn teidän kahden väliseen todelliseen yhteyteen ja aitoihin tunteisiin. 

Lähestyn hääkuvausta täydellä luottamuksella. Intohimonani on luoda teille uniikkeja ja ainutlaatuisia kuvia. Kohtelen jokaista asiakastani huolellisesti alusta loppuun saakka ja olen osa asiakkaideni matkaa aina hääpäivään saakka ja sen jälkeen.

CLOSE MENU
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0