Dokumentaarinen häävalokuvaus

Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

Häävalokuvaajana tavoitteenani on taltioida Teidän päivänne yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, Teidän tarinaksi. Olen erikoistunut dokumentaariseen valokuvaamiseen taiteellisella otteella. Rakastan luonnonvaloa, tarkoituksellista pehmeyttä, voimakkaita varjoja ja suurta kontrastia. Hääpäivän dokumentaarisella valokuvauksella tallennan päivänne tunnelmia, yksityiskohtia, tunteita ja hetkiä sisältäväksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

DOKUMENTAARINEN HÄÄVALOKUVAUSPAKETTINI SISÄLTÄÄ:

- 8h dokumentaarinen valokuvaus
- Suunnittelupalaveri kasvotusten tai puhelimitse
- Viralliset hääpotretit miljöössä
- Hääpotrettikuvauksen huolellinen suunnittelu
- Vihkiminen/siunaus
- Hääjuhla
- 400-600 korkearesoluutioista kuvaa jpg-muodossa
- 6kk ajan oikeudet salasanasuojattuun online-galleriaan
- Matkakulut pääkaupunkiseudun alueella

2750 € (sis. ALV. 24 %)

Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

LISÄTUNNIT:

Halutessanne voitte ottaa hääkuvauspakettiini mukaan lisätunteja esimerkiksi aamuvalmisteluiden tai juhlan viimeisten hetkien ikuistamiseen.

150€/h
0 Hääkuvausta vuosittain Suomessa & Euroopassa
0 Käsiteltyä kuvaa/hääkuvaus
0 Hääkuvauksen suunnitteluun käytetty tuntimäärä
0 Luonnosta ja piirrosta hääkuvauksista
0 Vuotta häävalokuvaajana
Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

HÄÄVALOKUVAUKSEN VAHVISTUS:

Varausmaksu:
Hääkuvauksen varausmaksu on 600 € (palauttamaton) ja tämä suoritetaan varauksen yhteydessä. Summa vähennetään häävalokuvauksen lopullisesta summasta.

Kuvaussopimus:
Häävalokuvaussopimukseni sisältää kattavan kuvauksen häävalokuvaukseen liittyvistä yksityiskohdista (mm. tekijänoikeudet, kuvien muokkaus ja julkaisu). Sitoutuessanne häävalokuvaukseen, lähetän teille kirjallisen kuvaussopimuksen allekirjoitettavaksi.

Häävalokuvauksen suunnittelupalaveri:
Häävalokuvauksen suunnittelu-ja tutustumispalaveri on hyvä pitää noin 1 kk ennen hääpäiväänne joko kasvotusten tai puhelimitse.

Usein kysyttyä:

• Kuinka aikaisin kalenterisi täyttyy hääkuvauksista?

Normaalisti minut varataan noin 12kk ennen hääpäivää. Aina välillä kalenteriin jää tyhjiä viikonloppuja, joten laita rohkeasti viestiä ja kysy olenko vapaana.

• Kuinka pitkään olet kuvannut häitä?

Vuosi 2018 oli minun 10 v juhlavuoteni. Yay! Eli vastaus on: jo yhden vuosikymmenen!

• Emme mielellämme haluaisi hääkuviamme julkaistavan sosiaalisessa mediassa. Kuinka toimit tällaisissa tilanteissa?

Valokuvaajalle ainoa tapa markkinoida itseään ovat valokuvat. Niiden avullahan tekin minut löysitte! Hääkuvaussopimuksessani erittelen valokuvaajan oikeuden julkaista kuvia. Kunnioitan aina hääparin yksityisyyttä, enkä koskaan julkaise arkaluontoisia kuvia teistä. Yleensä julkaisen 1-5 kpl kuvia/häät sosiaalisessa mediassa sekä toisinaan suurempia koonaisuuksia www-sivuillani. Mikäli tämä askarruttaa teitä, niin kysykää lisää ja jutellaan meille molemmille sopiva vaihtoehto!

• Mistä saat inspiraatiosi hääkuvaukseen?

Suurin inspiraationi tulee TEISTÄ! Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä, heidän taustoistaan, tarinoistaan, elämäntilanteista ja vaikeuksista. Toinen minulle tärkeä inspiraation lähde on valo. Rakastan voimakasta kontrastia, pehmeää valoa ja voimakkaita varjoja. Valon avulla voin luoda erilaisia tunnelmia, syvyyttä ja tarinallisuutta teidän hääkuviinne uniikilla tavalla. Kuvaan pääasiassa luonnonvaloa hyödyntäen, joten vaihtelevat ja erikoiset valo-olosuhteet tuovat hääpäivään taiteellisuutta, kiinnostavuutta sekä hieman myös haastetta mukaan.

• Voimmeko nähdä muutamia maistiaisia kuvista heti häiden jälkeen?

Tottakai! Yleensä julkaisen sosiaaliseen mediaan muutaman maistiaisen jo 24h kuluttua hääpäivästänne.

• Saammeko kuvien raakaversiot käyttöömme?

Valitettavasti en koskaan luovuta kuvien raakaversioita asiakkaalle. Uskon vahvasti, että kaikki kuvat tehdään, niitä ei oteta. Siispä haluan toimittaa teille vain parasta, käsiteltyjä ja viimeisteltyjä kuvia.

• Kuvaatko mustavalkoisia kuvia?

Kuvaan kaikki kuvat värillisenä, mutta lopullisessa setissä on mukana myös mustavalkoisia kuvia. Ajattelen teidän hääpäivänne olevan tarina. Toiset kuvat näyttävät tarinan kannalta paremmalta värillisenä ja toiset taas mustavalkoisena.

• Kuinka pian hääpäivän jälkeen saamme kuvamme?

Lopullisten kuvien toimitusaika riippuu sen hetkisestä ruuhka-ajasta. Useimmiten toimitan kuvat asiakkaalle noin 1-6 viikon kuluessa hääpäivästä.

• Mitä kalustoa käytät hääkuvauksessa?

Kuvauskalustooni kuuluu aina kaksi runkoa (Canon 5D mark IV) sekä valikoima erilaisia objektiiveja (20mm, 35mm, 44mm, 50mm, 70-200mm).

• Kuinka monta viikkoa ennen häitä meidän kannattaisi tavata?

Hyvä aika tavata ja suunnitella teidän häihinne liittyvät aikataulut ja kuvauksen yksityiskohdat on noin 1kk ennen hääpäivää.

• Miksi valitsisimme juuri sinut ikuistamaan meille tärkeän päivän?

Koska Te haluatte sielukkaita ja tunteikkaita valokuvia häistänne, osaan ohjeistaa ja auttaa teitä hääpäivän kulun suunnittelussa, ja olen paras kolmas pyörä mitä kukaan voi toivoa!

CLOSE MENU
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0