Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

DOKUMENTAARINEN HÄÄVALOKUVAUS

Euroopassa

Häävalokuvaajana tavoitteenani on taltioida Teidän päivänne yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, Teidän tarinaksi. Olen erikoistunut dokumentaariseen valokuvaamiseen taiteellisella otteella. Rakastan luonnonvaloa, tarkoituksellista pehmeyttä, voimakkaita varjoja ja suurta kontrastia. Hääpäivän dokumentaarisella valokuvauksella tallennan päivänne tunnelmia, yksityiskohtia, tunteita ja hetkiä sisältäväksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

"Hääkuvaus ulkomailla" paketti sisältää:
- Matkakulut Euroopassa
- Matkakulut kohteessa
- Majoituskulut (2 yötä) Euroopassa
- 10h dokumentaarinen valokuvaus kohteessa
- Suunnittelupalaveri kasvotusten tai puhelimitse
- Viralliset hääpotretit miljöössä
- Vihkiminen/siunaus (dokumentaarinen valokuvaus)
- Hääjuhla (dokumentaarinen valokuvaus)
- 400-600 korkearesoluutioista kuvaa jpg-muodossa
- 6kk ajan oikeudet salasanasuojattuun online-galleriaan
- Kaikki hääpäivän valokuvat kustomoidulla USB-muistikulla

3900 € (sis. ALV. 24 %)

Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

MAHDOLLISUUS LISÄTUNTEIHIN

Halutessanne voitte ottaa hääkuvauspakettiini mukaan lisätunteja esimerkiksi aamuvalmisteluihin tai juhlan viimeisiin tunteihin.

150 €/h
Hääkuvaaja helsinki Hääkuvaus

HÄÄVALOKUVAUKSEN VAHVISTUS

Varausmaksu:
Hääkuvauksen varausmaksu 600 € (palauttamaton) suoritetaan varauksen yhteydessä. Tämä vähennetään häävalokuvauksen lopullisesta summasta.
Lopullisen summan eräpäivä on 1kk ennen hääpäivää.

Kuvaussopimus:
Häävalokuvaussopimukseni sisältää kattavan kuvauksen häävalokuvaukseen liittyvistä yksityiskohdista (mm. tekijänoikeudet, kuvien muokkaus ja julkaisu). Sitoutuessanne häävalokuvaukseen, lähetän teille kirjallisen kuvaussopimuksen allekirjoitettavaksi.

Häävalokuvauksen suunnittelupalaveri:
Häävalokuvauksen suunnittelu-ja tutustumispalaveri on hyvä pitää noin 1 kk ennen hääpäiväänne joko kasvotusten tai puhelimitse.

1

"Suuri kiitos Henna! Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme fiilistelleet kuvia jo moneen otteeseen. Saimme monelta ihmiseltä palautetta, että olipa valokuvaaja mukava ja hienotunteinen. Miljoona kiitos vielä kerran, olet todella lahjakas ja tulemme suosittelemaan sinua kaikille, jotka etsivät valokuvaajaa."

S & H

2

"Aivan mielettömiä kuvia, kiitos! Näihin on ihana palata vielä vuosienkin päästä hääpäivää muistellessa. Kiitos että olit osa meidän päivää ja ikuistit sen yli odotusten! Kaikki yhteistyö kanssasi sujui erittäin hyvin ja kamerasi edessä oli helppo olla."

S & J

3

"Kiitos Henna!
Kuvat ovat kertakaikkisen upeita. Sain kyyneleet silmiini heti kun avasin kansion ja näin kuvat, joissa mieheni odottaa alttarilla. Kiitos sulle meille niin tärkeän päivän dokumentoinnista parhaalla mahdollisella tavalla!"

J & S

FAQS

• Kuinka aikaisin kalenterisi täyttyy hääkuvauksista?

Normaalisti minut varataan noin 12kk ennen hääpäivää. Aina välillä kalenteriini jää tyhjiä viikonloppuja, joten laita rohkeasti viestiä ja kysy olenko vapaana!

• Varaatko sinä lennot ja majoituksen kohteessa itsellesi?

Kyllä, varaan itse omat lentoni ja majoitukseni. Mikäli teillä on aikomuksena järjestää yhteiskuljetuksia vieraillenne, hyppäisin mielelläni samaan kyytiin. Kuulisin myös mahdollisista majoitusvaihtoehdoista ja tarjouksista hääpaikan lähialueella.

• Kuinka pian hääpäivän jälkeen saamme kuvamme?

Yleensä julkaisen sosiaaliseen mediaan muutaman maistiaisen jo 24h kuluttua hääpäivästänne. Kaikki kuvat pyrin toimittamaan teille noin 1 kk kuluessa. Toki riippuen sen hetkisestä ruuhka-ajasta, tämä voi joskus venyä 6-8 viikkoon.

• Mitä kalustoa käytät hääkuvauksessa?

Kuvauskalustooni kuuluu aina kaksi runkoa (Canon 5D mark IV) sekä valikoima erilaisia objektiiveja (20mm, 35mm, 44mm, 50mm, 70-200mm). Joskus hulluttelen ja nappaan mukaan vanhan filmikamerani!

• Kuvaatko mustavalkoisia kuvia?

Kuvaan kaikki kuvat värillisenä, mutta lopullisessa setissä on mukana myös mustavalkoisia kuvia, yleensä noin 30 %. Ajattelen teidän hääpäivänne yhtenäisenä tarinana. Toiset kuvat näyttävät tarinan kannalta paremmalta värillisenä ja toiset taas mustavalkoisena.

• Saammeko kuvien raakaversiot käyttöömme?

Valitettavasti en koskaan luovuta kuvien raakaversioita asiakkaalle. Uskon vahvasti, että kaikki kuvat tehdään, niitä ei oteta. Siispä haluan toimittaa teille vain parasta, käsiteltyjä ja viimeisteltyjä kuvia.

• Emme mielellämme haluaisi hääkuviamme julkaistavan sosiaalisessa mediassa. Kuinka toimit tällaisissa tilanteissa?

Valokuvaajalle ainoa tapa markkinoida itseään ovat valokuvat. Niiden avullahan tekin minut löysitte! Hääkuvaussopimuksessani erittelen valokuvaajan oikeudet julkaista kuvia. Kunnioitan aina hääparin yksityisyyttä, enkä koskaan julkaise arkaluontoisia kuvia teistä. Yleensä julkaisen 1-5 kpl kuvia/häät sosiaalisessa mediassa sekä toisinaan suurempia koonaisuuksia www-sivuillani. Mikäli tämä askarruttaa teitä, niin kysy lisää ja jutellaan meille molemmille sopiva vaihtoehto!

• Mistä saat inspiraatiosi hääkuvaukseen?

Suurin inspiraationi tulee TEISTÄ! Olen aina ollut kiinnostunut ihmisistä, heidän taustoistaan, tarinoistaan, elämäntilanteista ja vaikeuksista. Toinen minulle tärkeä inspiraation lähde on valo. Rakastan voimakasta kontrastia, pehmeää valoa ja voimakkaita varjoja. Valon avulla voin luoda erilaisia tunnelmia, syvyyttä ja tarinallisuutta teidän hääkuviinne uniikilla tavalla. Kuvaan pääasiassa luonnonvaloa hyödyntäen, joten vaihtelevat ja erikoiset valo-olosuhteet tuovat hääpäivään taiteellisuutta, kiinnostavuutta sekä hieman myös haastetta mukaan.

• Kuinka pitkään olet kuvannut häitä?

Vuosi 2018 oli minun 10 v juhlavuoteni. Yay! Eli vastaus on yhden vuosikymmenen!

CLOSE MENU
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0