Kuinka pukeutua parikuvaukseen?

What to wear for a couples shoot?

Eli mistä on kysymys.

Itse pähkäilen omien asuvalintojeni kanssa päivittäin! Toisin sanoen tiedän tunteen, kun ei millään keksi mitään päälle pantavaa. Olen luonut tämän asuoppaan helpottamaan teidän valintojanne kuvauksen vaatteiden ja asusteiden suhteen. Tärkeää on, että valitsemanne vaatteet eivät vie huomiota pois teistä ja teidän söpöilystä, vaan enemmänkin täydentävät persoonianne. Tämä opas on siis vain opas ja ohjeistus, ei missään nimessä lakikirja. Muistattehan, että kaikki säännöt on tehty rikottaviksi :)

Sexy in-home couples shoot with skin, coffee and tattoos in Helsinki Finland.

Näyttäkää itseltänne!

Ehdottomasti tärkein asia kuvaukseen pukeutumisessa on, että näytätte itseltänne. Tämä asuopas ohjeistaa teitä valitsemaan vaatekaappinne sisällöstä asuja, joita normaalistikin käyttäisitte. Ei stressiä ja paineita lähteä kaupoille ostamaan uutta! Yleensä vanhoissa "luottovaatteissa" näytätte ja tunnette olonne parhaaksi. Tämä tunnelma välittyy myös kuviin!

Intiimi parikuvaus kotona Helsingissä.

VÄRIT.

Parikuvauksen asuvalinnat riippuvat paljon valitusta kuvauslokaatiosta. Yleensä neutraalit ja maanläheiset värit sopivat hyvin eri miljööseen. Neutraali ei tarkoita ainoastaan mustia ja harmaita, vaan neutraaleja sävyjä löytyy kaikista väreistä. Ehdottomia suosikkejani ovat murretut ja neutraalit sävyt: sinapinkeltainen, metsänvihreä, laivastonsininen, poltettu oranssi jne.

Todella vaalealle iholle suosittelisin välttämään neon-sävyjä, sekä kirkkaita oransseja, pinkkiä ja kirkkaanpunaista. Useimmiten nämä sävyt sopivat parhaiten hieman tummemman ihonvärin kanssa. Joten jos kaapistasi löytyvä suosikkimekkosi sattuu olemaan tämän värinen, lähetä minulle siitä kuva ja katsotaan sen sopivuutta sinun ja myös kuvauslokaation kanssa yhdessä!

KUVIOT.

Tämä toimii:
Kuviot on jees!
Mitä pienempi ja hienovaraisempi kuviointi asussasi on, sitä parempi!

Vältä näitä:
Suuret, ahtaat ja hullunkuriset kuvioinnit vaatteissa voivat olla häiritseviä. Ne vievät huomion pois kaikkein tärkeimmästä eli teistä kahdesta! Yleensä myös eri kuviointien yhdisteleminen voi olla haastavaa, joten tässä suosittelen less-is-more ajattelutapaa.

Intimate couples photoshoot at home.

LIIKE.

Jee! Tuulinen kuvauspäivä!
Valokuvissa rakastan liikettä! Parikuvauksessa on tärkeää, että asuissasi on mukava olla ja helppo liikkua. Suosittelen jo valmiiksi "sisäänajettuja" vaatteita, joissa on suuuper mukava olla ja söpistellä. Myös tuulisen päivän sattuessa on ihanaa saada kuviin liikkeen tuntua vaatteiden avulla. Siispä hulmuavat hiukset ja väljät mekot ovat todellakin must!

Mitkä vaatteet sopivat parhaiten kuvaukseen

ASUSTEET JA REKVISIITTA.

Hatut, aurinkolasit, korut, huivit yms. ovat hyvä lisä asuja yhdistellessä.
Eli messiin vaan!

Kuvausrekvisiitan tai propsien ei missään nimessä tarvitse olla päälleliimattuja tai tökeröitä. Parhaimmat propsit ovat niitä, mitä teillä olisi normaalistikin mukana: skeittilauta, polkupyörät, koiranpentu, piknik viltti tai vaikkapa take-away kahvit ja jädet!

Usein kysyttyä:

Kuinka monta eri asukokonaisuutta kannattaa ottaa mukaan kuvaukseen?
Yleensä 1-2 eri asukokonaisuutta on riittävä määrä. Muistattehan ottaa asuja, mitkä ovat helposti vaihdettavissa.

Entä jos emme osaa päättää?
Lähettäkää minulle Whatsapp-viesti tai soittakaa. Jutskaillaan yhdessä läpi mikä olisi juuri teille paras asukokonaisuus.

Onko logot vaatteissa ihan ehdoton EI?
Yleensä logot näyttävät vaatteissa aika häiritseviltä. Mutta poikkeuksiakin on! Laittakaa minulle kuva ja katsotaan yhdessä sopiiko!

Ostimme juuri yhteensopivat tuulipuvut. Voimmeko laittaa ne kuvaukseen?
Lähtökohtaisesti en suosittele asujen yhteen matchaamista. Jälleen kerran, huomio kiinnittyy asuihin, ei teihin ;)

CLOSE MENU
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0