Valmistujaiskuvaus

Mitä odottaa valmistujaiskuvaukselta?

Valokuvaajana tavoitteenani on toteuttaa valmistujaiskuvauksesi huolella ja rauhallisesti. Kuvaus suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä, mietimme sopivan lokaation ja hyödynnämme sen piirteitä luomaan kuviisi ajatonta tunnelmaa. Olen erikoistunut valokuvaamiseen taiteellisella otteella, joten minulle on tärkeää tuoda valmistujaiskuviisi osa minua, tyyliäni kunnioittaen. Rakastan luonnonvaloa, tarkoituksellista pehmeyttä, voimakkaita varjoja ja suurta kontrastia. Tämä paketti on täydellinen sinulle, joka haluat uniikit ja huolella suunnitellut valmistujaiskuvat!

Kuvauspaketti:

- Kuvauksen yhteinen ideointi ja suunnittelu
- Noin 45 min kuvaus miljöössä
- Salasanasuojattu koevedosgalleria
- 5 kpl editoituja kuvia digitiedostoina
- Värillinen ja mustavalkoinen versio valituista kuvista
- Lisäkuvat 25€/kpl
-Matkakulut pääkaupunkiseudun alueella
-Oikeudet teettää kuvistasi printtitiedostoja

Hinta: 250 € (sis. ALV. 24%)

USEIN KYSYTTYÄ:

Kuinka aikaisin kalenterisi täyttyy valmistujaiskuvauksista?
Normaalisti minut varataan noin 1-2kk ennen valmistujaispäivää. Toukokuun loppu ja kesäkuun alku ovat suosittuja valmistujaiskuvauspäiviä.

Kuinka pian kuvauksen jälkeen saamme kuvamme?
Koevedosgallerian toimitan yleensä noin 1-2 päivää kuvauksen jälkeen. Lopulliset kuvat pyrin toimittamaan teille noin 1-3 viikon kuluessa.

Mitä kalustoa käytät kuvauksissa?
Kuvauskalustooni kuuluu aina kaksi runkoa (Canon 5D mark IV) sekä valikoima erilaisia objektiiveja (20mm, 35mm, 44mm, 50mm, 70-200mm).

Kuvaatko mustavalkoisia kuvia?
Kuvaan kaikki kuvat värillisenä, mutta lopullisessa setissä on mukana värillisen kuvan lisäksi myös mustavalkoinen versio. Toiset kuvat näyttävät mielestäni paremmalta värillisenä ja toiset taas mustavalkoisena. Minulle on tärkeää, että sinulla on vaihtoehtona molemmat.

Saammeko kuvien koevedokset käyttöömme?
Valitettavasti en koskaan luovuta kuvien koevedoksia/raakaversioita asiakkaalle. Uskon vahvasti, että kaikki kuvat tehdään, niitä ei oteta. Siispä haluan toimittaa teille vain parasta, käsiteltyjä ja viimeisteltyjä kuvia.

Mistä saat inspiraatiosi kuvauksiin?
Suurin inspiraationi tulee SINUSTA! Toinen minulle tärkeä inspiraation lähde on valo. Rakastan voimakasta kontrastia, pehmeää valoa ja voimakkaita varjoja. Valon avulla voin luoda erilaisia tunnelmia, syvyyttä ja tarinallisuutta kuviisi uniikilla tavalla. Kuvaan pääasiassa luonnonvaloa hyödyntäen, joten vaihtelevat ja erikoiset valo-olosuhteet tuovat taiteellisuutta, kiinnostavuutta sekä hieman myös haastetta mukaan.

CLOSE MENU
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0